День воєнної розвідки України

07.09.2023

День воєнної розвідки України

Шановні воїни-розвідники! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня воєнної розвідки.

Воєнна розвідка посідає важливе місце в системі національної безпеки України, будучи опорою нашої державності та одним із інструментів захисту державних інтересів від зовнішніх загроз.

Ваші знання, мужність і винахідливість неодноразово слугували державі та українському війську. Ви – справжня еліта нашої армії!

А в умовах війни воєнні розвідники постійно посилюють свої спроможності, нарощують потенціал усіх видів розвідки, розширюють спектр заходів.

Ви надаєте інформацію щодо угруповань військ окупантів, розкриваєте його плани, наміри та бойові можливості, визначаєте об’єми військових ресурсів. Здобуті розвіддані дозволяють відстежувати рух ворожих колон, місця скупчення техніки і живої сили ворога. Саме завдяки цим даним бойові підрозділи наносять удари по базах, пунктах управління, місцях скупчення ворога, випереджаючи дії агресора та руйнуючи його підступні плани. І роблять усе можливе, а часом і неможливе, щоб якомога швидше наблизити нашу перемогу.

Сьогодні, коли Україна зі зброєю в руках змушена захищати свою територіальну цілісність, саме від вашої своєчасної і точної інформації залежить правильність найважливіших державних рішень.

Героїзм та стійкість, істинний патріотизм та вірність воїнській Присязі в усі історичні епохи вирізняли розвідників. І тому в періоди найбільш складних випробувань військова розвідка багаторазово доводила свою ефективність і демонструвала всьому світові приклад гідного служіння українському народові.

Загартовані війною, завжди перебуваючи на крок попереду інших, на передових рубежах оборони нашої держави, військовослужбовці воєнної розвідки знають ціну свободи й готові віддати власне життя заради життя багатьох. Вірність Військовій присязі, патріотизм та відвага, звитяга, мужність і честь – беззаперечні ваші чесноти. Нехай буде плідною ваша нелегка, але така необхідна служба нашій державі.

Я бажаю кожному з вас миру, міцного здоров'я, незламної волі та завжди успішних бойових операцій, достатку, злагоди та благополуччя! Нехай буде плідною ваша нелегка, але така необхідна служба нашій державі. 
Переконаний, що ви і надалі будете зразком у виконанні службового обов'язку, прикладом високої професійної майстерності, порядності та патріотизму. Зі святом!

Вічна шана й пам’ять воїнам-розвідникам, які загинули в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України!

Слава воєнній розвідці України!

Слава Україні! Слава її Героям!

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА