День працівників житлово-комунального господарства

15.03.2019

15 березня в районному будинку культури відбулося урочисте святкування професійного свята День працівників житлово-комунального господарства.

Цей день – вияв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках. Вони щодня докладають усіх зусиль, щоб жителі району бачили чисті та охайні вулиці, двори та під’їзди.

Їхня робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів.

Дуже багато залежить у їхній роботі від «посмішок клієнтів», простіше кажучи, від подяки споживачів, які цінують і поважають працю робітників цієї галузі. Адже комунальники працюють для людей, а в цьому дуеті кожна сторона має свої функції.

Від щирого серця, з вдячністю та повагою до праці комунальників привітали працівників голова районної ради Сергій Панов, голова райдержадміністрації Володимир Шаров, міський голова Микола Голуб, депутат обласної ради Ольга Львова та помічник народного депутата Олександра Біловола – Дмитро Тризна.

Найкращих трударів за значний особистий внесок у забезпечення роботи галузі, високий професіоналізм та у зв’язку з відзначенням професійного свята нагородили Почесними грамотами директора Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської обласної державної адміністрації та голови Харківської обласної організації профспілки робітників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення; спільними Почесними грамотами та Подяками Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради та Грамотами Богодухівського міського голови.

Сергій Панов висловив глибоку вдячність та повагу до діяльності працівників житлово-комунальних господарств, зазначивши їх неоціненний вклад в щоденне життя кожної людини.

Після офіційного привітання всі працівники та присутні в залі насолоджувалися переглядом чудового концерту на якому виступали таланти Богодухівщини.