День працівників суду

15.12.2023

Шановні працівники та ветерани судової системи!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників суду!

Верховенство закону і захист прав та свобод людини – це основні завдання судової системи за для розвитку нашої країни як демократичної країни. Завдяки вашій неупередженій праці зберігаються основні принципи державності та справедливість для усіх, незалежно від статі, кольору шкіри, політичних, релігійних чи інших переконань.

Нелегка місія служіння правосуддю вимагає від кожного з вас високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі.
Вдячні за вашу роботу в такий не простий, але дуже важливий період для України. Незважаючи на постійні обстріли, перебої з електроенергією ви продовжуєте забезпечувати доступ громадян до правосуддя.
Саме від вашої роботи залежить надійність правового захисту громадян, а відтак і збереження в суспільстві справедливості. Тож нехай кожне прийняте вами рішення буде виваженим та справедливим.

Багато хто з вас зустрічає День працівників суду на передовій, захищаючи від загарбників українську землю. Інші невтомно тримають фронт правосуддя – часто під обстрілами та водночас допомагають нашим воїнам. Ви з гідністю долаєте надкритичні випробування воєнного сьогодення – починаючи від організації евакуації судів до турботи про збереження життів співробітників та налагодження щоденної роботи. Попри всі труднощі ви продовжуєте поновлювати справедливість та законність. Працівники судів демонструють згуртованість, високу відповідальність та ефективність.

 Ми глибоко вдячні за відданість справі та професіоналізм кожному з тих, хто залишається вірним присязі, для кого Закон і честь – понад усе, хто з гідністю несене високе звання працівника суду.

Низький уклін всім робітникам суду, що зі зброєю в руках боронять сьогодні нашу державу від ворога.

Бажаю вам та вашим родинам миру, здоров’я, наснаги, злагоди, добробуту та поваги. Нехай людська вдячність за вашу сумлінну працю стане одним із головних здобутків на цьому нелегкому шляху, який ви обрали. Успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків. Підтримки від держави судовій системі. Якнайшвидшої перемоги Україні

Голова районної ради

Юрій ЯЦИНА