День працівника соціальної сфери

26.10.2018

Щиро вітаємо із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу. Ваша щоденна робота своєю сутністю та спрямованістю невіддільна від глибинного смислу та підвалин нашої соціальної держави. Не маємо сумніву, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої української громади.

26 жовтня, відбулося привітання з нагоди професійного свята «День працівників соціальної сфери». Голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова та Тетяна Столяренко – президент благодійного фонду Network of Caring, нагородили кращих працівників спільними відзнаками районної ради та держадміністрації.

Сергій Панов сердечно побажав їхнім родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії, терпіння, щоб держава цінувала вашу роботу і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.