День міста Богодухова

07.08.2021

День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місті зі своїми традиціями та історією. Богодухів славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці воно живе і розвивається.

Хочу висловити слова вдячності усім жителям міста Богодухів за любов і вірність своїй маленькій батьківщині, за вашу працю і турботу про процвітання районного центру. Майбутній розвиток Богодухова залежить від нашої щоденної праці і турботи про місто, від нашого бажання зробити його красивим і благополучним.

Депутатський корпус Богодухівської районної ради, я особиcто і надалі будемо докладати всіх зусиль, щоб відстоювати інтереси Богодухова.

Всім богодухівцям бажаю щасливого свята. Нехай Бог благословить ваші домівки і подарує міцне здоров’я, благополуччя, родинну злагоду й багато успіхів на життєвих шляхах.

Голова Богодухівської районної ради                                                                           Юрій ЯЦИНА