День інженерних, ракетних військ і артилерії України

03.11.2023

Сьогодні, 03 листопада 2023 року – в нашій державі відзначають 2 професійних свята - День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ!

Шановні воїни інженери, артилеристи та ракетники!
Щиро вітаємо з вашими професійними святами — Днем інженерних військ і Днем ракетних військ та артилерії!
Висловлюємо вам глибоку подяку за мужність і самовідданість у справі оборони Української держави.

Українські ракетники та артилеристи – це основа міцності нашої армії. Ви є надійним муром, який захищає нас від ворога.
У зоні бойових дій воїни-артилеристи своїми умілими діями, хоробрістю і рішучістю кожного дня рятують життя інших, наводячи жах на загарбників своїми точними влучаннями.

Ракетні війська і артилерія відіграють визначну роль у зміцненні обороноздатності держави та захисту України, допомагають знищувати ворога і звільняти наші землі від окупантів.

Військовослужбовці інженерних військ, ризикуючи власним життям, здійснюють розвідку місцевості, розміновують та знешкоджують тисячі вибухових предметів, будують переправи та фортифікаційні споруди. Без вашої роботи неможлива ні вдала оборона ні вдалий наступ.

Українська армія сьогодні, всі роди військ – це неприступний мур, незламна стіна, що кожного дня захищає всю Україну від підступних атак ворога.

І військові інженери, й ракетники та артилеристи показують силу і відвагу  в боротьбі з ворогом. Ними варто пишатися, а також пам’ятати про Героїв, яких вже немає з нами.

Дякую вам за звільнені міста і села, за мужність та самопожертву, за вірну службу країні й народу! Бажаю повернутися додому живими та здоровими, й жити в мирі, здобутому вами!

Із нагоди свята бажаю воїнам інженерам, артилеристам, ракетникам міцного здоров’я, миру, щастя, невичерпної енергії, злагоди, оптимізму, наснаги, нових славетних перемог та вигнання всіх ворогів за кордони нашої держави. Перемога буде за нами, бо за нами правда.

Слава Україні, слава її Героям.

Голова Богодухівської районної ради

Юрій ЯЦИНА