День Гідності та Свободи

21.11.2023

21 листопада, у День Гідності та Свободи, рідні Загиблих Героїв Богодухівської громади разом з головою Богодухівської районної ради Юрієм Яциною, начальником районної військової адміністрації Анатолієм Рисцовим, Богодухівським міським головою Володимиром Бєлим та громадськістю поклали квіти до Меморіальної Стели героям Загиблим за незалежність України та до відкритої в цей день Алеї Слави Загиблим Героям.

У 2023 році заходи до Дня Гідності та Свободи в Україні відбуваються під гаслом "Заряджені гідністю та жагою до свободи". Це зв'язок подій десятирічної давнини - Революції Гідності та нинішньої війни.

Десять років тому Революція Гідності сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму і показала важливість національної ідеї, стала поштовхом для розвитку української державності, індикатором змін у суспільстві й стартом входження України до європейської спільноти. Українці, як свідчать героїчні сторінки історії, ніколи не змиряться з несправедливістю, беззаконням і приниженням людської гідності, бо вони свято бережуть традиції визвольної боротьби волелюбних предків.

Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні і відважних Захисників, які загинули під час повномасштабної війни, розв’язаної російським агресором.

Слава Україні!!!

Слава її Героям!!!

Вічна Памʼять Героям!!!