День Героїв

23.05.2023

23 травня в Україні відзначають День Героїв – щорічне свято, запроваджене на честь українських борців за свободу та незалежність нашої тисячолітньої держави. Цей день є символом непоборності української нації та її жаги до вільного життя на рідній землі. Українські Герої – це українці, які жили в різні епохи й захищали рідну землю. Сьогодні ж це свято всіх захисників України від російської орди.

У цей день голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА разом із першим заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації Зоєю КИСЬ, Богодухівським міським головою Володимиром БЄЛИМ, керівниками правоохоронних органів, трудових колективів, поклали квіти і вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Пішли вони на небо на щиті, нескореними…

Українські Герої – це прості українці, які у складі Збройних сил України, Територіальної оборони, Нацполіції, Нацгвардії, СБУ та добробатів знищують рашистську нечисть. Це Герої Харкова і Азовсталі, Рубіжного і Попасної, Ізюму і Куп’янська, Бахмута, Сєвєродонецька та Лиману.

Українські Герої – прості українці, які стали волонтерами і цілодобово працюють задля допомоги українській армії та жертвам московської орди.

Українці – нація Героїв. Ми здатні дати гідну відсіч будь-якому ворогу, яким би сильним той не здавався. Бо споконвіку захищаємо не просто територію, а свою Батьківщину.

Слава всім захисникам, які у різні часи нашої історії боронили Україну від загарбників та зараз стоять на її захисті від російських окупантів!

Низький уклін перед пам'яттю тих, хто більше ніколи не повернеться до рідного порогу. Герої не вмирають!

Вічна пам’ять всім загиблим Героям. Здоров’я та Божого благословення захисникам України!

Слава Україні! Слава Героям!
Україна переможе!