День дошкільника у Крисинському НВК

27.09.2019

27 вересня, голова районної ради Сергій Панов, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова, начальник відділу освіти райдержадміністрації Ірина Повойко відвідали КРИСИНСЬКИЙ НВК «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД І-ІІІ СТУПЕНІВ – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ, в якому працівники разом з дітками влаштували чудове свято до Дня дошкільника.

Маленькі вихованці розповідали віршики, брали участь у конкурсах та своєю відкритою, люблячою, щирою дитячою енергією заповнили серця гостей.

У вітальному слові голова районної ради наголосив на важливості професії вихователя, нянечки та інших працівників дитячого навчального закладу, бо це перш за все відповідальність перед батьками за життя їхніх дітей, а це найбільший скарб кожної сім’ї та нашої держави. Побажав успіхів, терпіння, здоров’я, вдячних посмішок дітей та батьків та презентував подарунок – ноутбук, для покращення умов виховання вихованців, який придбано за державні кошти.

Також були нагороджені спільною грамотою районної ради та райдержадміністрації за зразкове виконання службових обов’язків, високий рівень виробничої дисципліни, активну участь у житті закладу та з нагоди професійного свята Всеукраїнського Дня дошкілля – Макаренко Г.Г. та Скирда С.М.