День автомобіліста і дорожника

25.10.2019

25 жовтня голова районної ради Сергій Панов та перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Зирянова привітали працівників автотранспортної та дорожньої галузі району з професійним святом – Днем автомобіліста і дорожника.

Крім теплих слів привітання та вдячності керівництво району нагородили кращих працівників автодорожньої галузі Почесними грамотами Богодухівської районної ради та Богодухівської райдержадміністрації.

Сучасні транспортні шляхи стають ознакою модернізації життя, свідченням стабільного та динамічного розвитку району та держави в цілому. Дана сфера має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства, тому автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов’язують наш край з іншими районами нашої держави.

Автомобіліст – професія особлива, зі своїми традиціями та укладом. Недарма в народі про неї складено скільки пісень та історій. Це напружена, і водночас, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, професіоналізму, таланту.

Це свято не просто автолюбителів, а справжніх професіоналів, які відповідають за будівництво та ремонт доріг, перевезення, безпеку дорожнього руху та пасажирів.