Делегація ХОДА з робочим візитом в Богодухівському районі

14.06.2019

Заступники голови Харківської обласної державної адміністрації Вадим Данієлян та Анатолій Бабічев 13 червня з робочим візитом відвідали Богодухівський район.

Разом з головою районної ради Сергієм Пановим, головою райдержадміністрації Володимиром Шаровим, першим заступником голови райдержадміністрації Валентиною Зиряновою було оглянуто завершальний етап будівництва Губарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в якій вже в до кінця літа планується завершити будівельні роботи блоку №1 для розміщення 1-4 класів. Дуже важливим є те, що розвиток освіти стоїть на пріоритетному місці не тільки в організації навчального процесу, а й у створенні нових навчальних закладів.

Керівники району та області відвідали КНП «Богодухівська центральна районна лікарня» де на сьогоднішній день проводяться  ремонтні роботи на І поверсі (приймальне відділення) за кошти німецького товариства міжнародного співробітництва  GIZ. Наразі виконано 90% робіт, тому вже скоро приймальне відділення стаціонару почне 100%-во функціонувати.

Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної керівники області висловили вітання та вручили Почесні відзнаки кращим працівникам закладу.

По закінченню візиту гості завітали до Центру дитячої та юнацької творчості на відкриття гурткової кімнати «Комп’ютерна грамота» та відвідали спортивну залу і хореографічну кімнату.