ЧЕРГОВА ПАРТІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ЗОЛОЧІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

28.03.2024

Богодухівська районна рада продовжує активну співпрацю з благодійними організаціями задля допомоги постраждалим від рашистської агресії та відновлення України. Робота ведеться з перших днів війни і не зупиняється ні на хвилину.

Найбільш страждають жителі Золочівської громади. Постійні обстріли, руйнування, стрес. Люди морально та фізично виснажені, у багатьох немає можливості придбати медичні препарати та засоби гігієни. Благодійним фондом «Зміни», разом з Богодухівською районною радою, вкотре була передана гуманітарна допомога медичним закладам. Шприци, антисептики, фізрозчин, бинти, катетери, зубні щітки, спеціальне харчування, медичні простирадла будуть розподілені між закладами охорони здоров’я первинної ланки.

Потреба у допомозі мирним мешканцям Богодухівського району залишається, як і раніше, високою, отже, Богодухівська районна рада та благодійний фонд «Зміни» продовжують спільну співпрацю.

Дякуємо представникам благодійного фонду «Зміни» за людяність, За допомогу, надійну підтримку і за те, що надихаєте інших і щодня доводите – немає нічого неможливого! Разом ми неодмінно переможемо!