Чергова ХVІІІ сесія Богодухівської районної ради – рішення і Програми для вирішення питань районного значення та підтримки ЗСУ!

17.04.2024

У ході пленарного засідання під головуванням голови районної ради Юрія Яцини розглянуто 16 питань порядку денного, які були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісій.

Під час роботи сесії керівники районної влади прозвітували про роботу, а депутати заслухали та затвердили звіт голови Богодухівської районної ради Юрія ЯЦИНИ про  свою діяльність та роботу районної ради в умовах воєнного стану за 2023 рік та звіт голови Богодухівської районної державної адміністрації Анатолія РИСЦОВА про виконання Богодухівською районною державною (військовою) адміністрацією в умовах  воєнного стану програм соціально-економічного та культурного розвитку, бюджету, рішень ради із зазначених питань, а також про результати діяльності районної державної адміністрації у 2023 році.

Також депутатами було затверджено ряд Програм:

- Програму фінансової підтримки Богодухівської районної державної (військової) адміністрації  Харківської області в умовах воєнного стану на 2024 рік;

- Програму підтримки розвитку архівної справи у Богодухівському районі на 2024-2025 роки;

- районну  цільову  Програму підтримки Збройних Сил України у 2024 році.

Внесені зміни і доповнення до  Програми  розвитку місцевого самоврядування в Богодухівському районі на 2021-2025 роки.

Депутати одноголосно затвердили рішення «Про підтримку Звернення Харківської обласної ради до Президента України щодо зміцнення протиповітряної оборони Харківської області та інших регіонів України».

Були заслухані звіти керівників комунальних підприємств Богодухівської районної ради про діяльність за 2023 рік та інші питання порядку денного.

Богодухівська районна рада щиро завдячує всім депутатам районної ради, які взяли участь у роботі постійних депутатських комісій та під час пленарного засідання чергової сесії.

Також дякуємо начальнику Богодухівської районної (військової) адміністрації Анатолію Рисцову та трудовому колективу за активну співпрацю та допомогу у проведенні сесії, бо навіть аварійне відключення електроенергії, завдяки оперативним діям фахівців райдержадміністрації, не дозволило депутатам відчути відсутність засобів мультимедійного і звукотехнічного супроводу через перепідключення приміщень до автономного джерела енергопостачання (генератор).

З результатами поіменного голосування та рішеннями ХVІІІ сесії можна ознайомитися на офіційному сайті Богодухівської районної ради.