Бюджет Богодухівського району на 2021 рік прийнятий!

24.12.2020

24 грудня 2020 року відбулося пленарне засідання ІІІ позачергової сесії Богодухівської районної ради VІІІ скликання. У святково убраній залі, з передноворічним настроєм депутати зібралися для вирішення першочергових питань життєдіяльності нового укрупненого району. На початку засідання до зали завітали особливі гості. З новорічними вітаннями та святковими піснями, з наступаючим Новим роком депутатів привітали Дід Мороз, Снігуронька та гурт «Душа» Богодухівського районного будинку культури. Щиро дякуємо нашим друзям за привітання та святковий настрій!

Депутати почали роботу з вирішення головного питання життєдіяльності району – затвердження районного бюджету на 2021 рік. Після плідного обговорення рішення було прийняте одноголосно.

Також біли розглянуті та затверджені такі питання порядку денного сесії:

- Про звіт директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «БОГОДУХІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ Кононенко О.М. про свою діяльність

- Про продовження терміну дії контракту з директором КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «БОГОДУХІВСЬКИЙ ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ Кононенко О.М.

- Про внесення змін до рішення Богодухівської районної ради від 24 грудня 2019 року  № 956 -VІІ «Про районний бюджет на 2020 рік» та додатків до нього  (із змінами)

- Про внесення змін до рішення ХХХVІ сесії Золочівської районної ради VІІ скликання від 21 грудня 2019 року №690 «Про районний бюджет на 2020 рік» та додатків до нього (зі змінами)

- Про внесення змін до рішення Валківської районної ради від 18 грудня 2019 року  № 838 -VІІ «Про районний бюджет Валківського району на 2020 рік» та

- Про преміювання директора КНП Богодухівська центральна районна лікарня Богодухівської районної ради» Грищенка М.І.

- Про звернення Богодухівської районної ради до Президента Української Асоціації районних та обласних рад Чернова С.І., Першого віце-президента – виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Тітова М.І., Народного депутата України Красова О.І.

Наприкінці засідання прозвучали святкові передноворічні вітання від голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини, голови районної державної адміністрації Анатолія Рисцова, заступника голови районної ради Руслана Світличного, голови постійної депутатської комісії з питань бюджету Ірини Корби. На цій позитивній ноті та у сподіваннях на подальшу таку ж плідну працю у наступаючому 2021 році, сесія районної ради була оголошена закритою.

Більше фото