Богодухівська районна рада вітає з Днем народження Богодухівського міського голову Бєлого Володимира Миколайовича

14.04.2021

Шановний Володимире Миколайовичу!

Це свято – не просто подія у Вашому житті, це також особливий день для нас – ще один привід висловити Вам вдячність за плідну співпрацю між міською та районною радами, за бажання розвивати Богодухівську громаду та прикладати максимум зусиль задля її процвітання, оскільки саме місто Богодухів є центром укрупненого району.

Ви – далекоглядний, креативний, вимогливий, справедливий і тактовний керівник, відповідальний батько та люблячий чоловік, вірний друг та просто чудова людина.

Ви гідно справляєтеся із стратегічним і тактичним завданням – керівництвом громадою. Це, водночас, і мистецтво, і складна праця, яка потребує прийняття важливих та нелегких рішень. Ваша самовіддана робота у напрямку розвитку громади викликає велику повагу до Вашої цілеспрямованості та незламності.

Тому сьогодні щиро дякуємо за невтомну працю на благо Богодухівської територіальної громади, непохитну патріотичну позицію та виважену мудрість.

Бажаємо міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, злагоди та чудового настрою. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, зігріває тепло людської вдячності, серце наповнюється радістю, світлом та любов’ю рідних і близьких, а підтримка колег буде стимулом для нових досягнень.

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА