Богодухівщина відзначила День захисника України

14.10.2017

13 жовтня, напередодні  Дня захисника України, у районі відбулася низка заходів: урочисте покладання квітів до Меморіалу Слави, де присутні  вшанували пам'ять загиблих героїв, які мужньо захищали рідну країну, та святковий концерт, який підготували самодіяльні аматорі районного будинку культури.

У заходах взяли участь голова районної ради Сергій Панов, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова та міський голова Микола Голуб.

Звертаючись до присутніх, керівники району зазначили, що незважаючи на те, що свято набуло чинності лише три роки тому, але воно одразу припало до душі, мабуть, тому, що ми українці, які  поважають своїх захисників, люблять їх і пишаються ними, захист Вітчизни вважають загальнонаціональною, всенародною справою. Також побажав мужнім захисникам України – воїнам та ветеранам Збройних Сил України, учасникам бойових дій міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, миру і родинного благополуччя та покровительства  Пресвятої Богородиці.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.