Акція «Міжнародний день чистих берегів»

14.09.2018

Відомий вислів «Чисто не там, де прибирають, а там, де не накидають» останнім часом вже не діє в районі міського ставку «Копань» та вздовж річки Мерло. Бо для того, щоб підтримувати чистоту, спочатку треба навести у місті лад. Та поки мешканці скаржаться а комунальні служби не діють, ситуація зі сміттям залишається невтішною.

Саме тому сьогодні, 14 вересня, керівництво та працівники Богодухівської районної державної адміністрації, районної та міської рад під головуванням Сергія Панова, Володимира Шарова та депутата Харківської обласної ради Ольги Львової, всі небайдужі до даної проблеми громадяни, зібралися на толоку з метою наведення ладу біля ставку «Копань» та на берегах річки Мерло. Толока пройшла у рамках масштабної екологічної акції «Міжнародний день чистих берегів», що проводиться за підтримки Європейського Союзу та інших міжнародних організацій.

Головне правило прибирання – прибиратися так, ніби тут ніхто ніколи і не жив. Під час толоки була розчищена від сміття частина території міста, природі повернута первозданна недоторканість. Приємно, що кожного разу до прибирання долучається все більше людей. А всіх жителів міста закликаємо - якщо бачите, що під вашими вікнами прибирають - виходьте, долучайтеся! Це надзвичайно мотивує.

Ми не маємо на меті прибрати місто за один день. Цю роботу системно продовжуватимуть комунальні служби. Але тільки так ми можемо продемонструвати, що Богодухів - наш спільний дім і ми повинні докладати зусиль, щоб він був чистим та затишним!

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.