АК "Харківобленерго" повідомляє.

22.06.2016

У зв'язку із зростанням кількості крадіжок майна АК "Харківобленерго" сторонніми особами , а саме крадіжок енергетичного обладнання, трансформаторної оливи, дротів, електрообладнання, навісних замків, приладів обліку електроенергії та за зверненням адміністрації АК "Харківобленерго" Богодухівська районна рада повідомляє, що вчинені злочини призводять до псування і збоїв у роботі обладнання та систем електропостачання.

Як результат, внаслідок злочинних дій без електропостачання на тривалий час можуть залишитися будинки, квартири, підприємства, лікарні. Знеструмлення помешкань може призвести до пошкодження електроприладів, побутової техніки. Через викрадання навісних замків, на територію незамкненої трансформаторної підстанції, де обладнання знаходиться під високою напругою, можуть проникнути, наприклад, діти і в своїй допитливості і необережності зазнати серйозних травмувань електричним струмом.

У разі виявлення фактів протиправних дій або їх намірів по відношенню до електрообладнання та іншого майна АК "Харківобленерго" прохаємо повідомляти відповідні служби за номерами телефонів - районний відділ поліції тел.: 102, черговий диспетчер РЕМ тел. (0-57-58) 3-22-04, 3-32-38, +38-067-542-13-12, служба економічної безпеки АК "Харківобленерго" тел: 057-739-79-33, 057-740-11-31.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.