29 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

29.09.2019

Шановні вихователі та всі працівники дошкілля!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля!

В наш час професія дошкільного працівника набула особливої значущості та поваги в суспільстві, адже в рівній мірі спільно з сім'єю працівники дошкільних освітніх установ ведуть по життю маленьку людину, формуючи  її особистість. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, слугує опорою та основою в подальшому житті.

Вихователь – одна з найблагородніших професій, яка вимагає величезної самовіддачі та уваги, адже треба вміти знову і знову проживати дитинство з кожною дитиною, бачити світ її очима, дивуватися і пізнавати разом з нею, бути поруч, коли їй потрібна допомога і підтримка. Зацікавити малечу, розгледіти таланти та здібності, максимально розвинути їх здатний тільки досвідчений і уважний наставник, турботливий і мудрий, який розуміє внутрішній світ дитини. Саме такі люди працюють в наших дитячих дошкільних закладах.

Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм. Ви виховуєте майбутніх науковців, урядовців, зірок і просто добрих людей.

Бажаю міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив. Нехай професіоналізм і набутий практичний досвід допомагають вам реалізовувати сучасні програми виховної роботи з дітьми. А життя буде сповнене незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою батьків та теплотою рідних!

З повагою.
Голова районної ради                                                                                Сергій Панов