28 жовтня – 75-та річниця вигнання нацистів з України

28.10.2019

Дорогі ветерани Другої світової війни!
Шановні жителі району!

Від щирого серця вітаю вас з 75-ю річницею вигнання нацистів з України!

Друга світова війна кривавим смерчем прокотилась нашою країною,  забрала десятки мільйонів життів, залишила тисячі дощенту зруйнованих міст і десятки тисяч спалених сіл. Минають роки, змінюються покоління, але пам'ять про ті страшні часи назавжди залишиться в наших серцях.

Ні біль важких втрат, ні радість великої перемоги не забудуться ніколи, адже пам'ять про подвиги наших батьків, дідів, прадідів, братів і сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності – вони вічні. Пам’ять війни – це пам’ять серця.

Дорогі ветерани, учасники Другої світової війни, всі ті, хто доклав зусиль до вигнання нацистів з України. Ваш шлях до миру був тернистим, на долю випали тяжкі випробування, вам крізь роки – наша глибока повага.

Ті, хто кував перемогу – для нас символ стійкості й оптимізму, любові до рідної землі й служіння народу. Ваш героїчний шлях – це невичерпне джерело нашого натхнення, сили духу й віри в щасливе майбутнє Української держави. Спасибі за подвиг, за мужність, за героїзм.

Бажаю вам міцного здоров’я, добра і благополуччя, сил та наснаги для добрих справ в ім’я України!

З повагою.
Голова районної ради                                                                                Сергій Панов