27 жовтня – День автомобіліста і дорожника

27.10.2019

Шановні працівники та ветерани автомобільного транспорту і дорожнього господарства Богодухівщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Дороги завжди були і залишаються одним з головних інструментів у вирішенні економічних і соціальних завдань. Вони з'єднують нас з рідними і близькими людьми, об'єднують народи і країни.

Динамічний стиль життя ставить перед дорожниками нові завдання. Головні серед них – підвищення якості будівництва, використання новітніх технологій і матеріалів, перехід на більш високий рівень утримання доріг, підвищення безпеки дорожнього руху.

Безпосередньо з дорожнім господарством пов'язаний розвиток автомобільного транспорту. Важко собі уявити сучасне життя без автомобілів, автобусів, вантажної техніки.

І дорожники, і транспортники району докладають чимало зусиль, щоб пересування по транспортним артеріям, оточуючим наш життєвий простір, було зручним. Завдяки вашій праці повсякденно, в будь-яких погодних умовах, забезпечується безперебійне перевезення вантажів і пасажирів в населені пункти району. Високий професіоналізм, організованість і відповідальність, увага і обережність на дорогах, товариська взаємодопомога допомагають вам гідно виконувати свої обов'язки.

Успіхів вам у трудовій діяльності, спрямованій на подальший розвиток і вдосконалення роботи дорожньо-транспортного комплексу Богодухівщини, міцного здоров'я, щастя та родинного благополуччя!

З повагою.
Голова районної ради                                                                                Сергій Панов