21 червня святкує день народження депутат Харківської обласної ради, директор КСП «Балабанівське» Львова Ольга Володимирівна

21 червня святкує день народження депутат Харківської обласної ради, директор КСП «Балабанівське» Львова Ольга Володимирівна
21.06.2019

Шановна Ольго Володимирівно!

Прийміть найщиріші, сердечні вітання з нагоди Вашого дня народження від колективу та депутатського корпусу Богодухівської районної ради!

Саме у день Вашого народження нам особливо приємно наголосити на Ваших особистих та професійних якостях чуйної, доброзичливої, талановитої людини, чудової організаторки і керівника, яка присвятила себе служінню людям, підтримці і захисту їх законних прав та інтересів.

Сьогодні Ви, як депутат обласної ради – у вирі громадських і соціальних перетворень, економічних реформ нашого краю, усієї країни.

Ваш день народження – ще одна нагода засвідчити Вам, прекрасному професіоналу та чудовій жінці, свою повагу і подякувати за цілеспрямованість, завзятість, готовність віддавати усі сили благородній справі служіння людям.

Віримо - Ваша щоденна самовіддана праця і надалі нестиме добро і справедливість у найвіддаленіші куточки нашого району.

Тому від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я та доброї життєвої наснаги, невичерпної енергії і духовних сил на довгії літа.