15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15.02.2017

Шановні воїни-інтернаціоналісти та жителі міста і району!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

28 незабутніх років віддаляє нас від того часу, коли наші воїни покинули обпалену чужим сонцем афганську землю і повернулися до своїх матерів і сімей. Закінчилася довга і страшна своїми втратами війна, в ході якої виконання військового обов’язку стало і подвигом і трагедією. І кожного року 15 лютого ми згадуємо тих, хто пройшов важкі дороги тієї війни, достойно виконавши свій інтернаціональний обов’язок і залишившись до кінця людьми.

Літопис афганської війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честі і гідності воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах і пустелях, на землі і в повітрі, в наступі і в обороні, при врятуванні бойових товаришів та мирних жителів.

Крім Афганістану наші земляки несли службу в Угорщині, Єгипті, Іраку, С’єрра-Ліоне, Чехословаччині, Ефіопії, Анголі, Югославії, Лівані. Військовослужбовці стали гідним прикладом людської мужності, відданості, та справедливості.

У шанобі схиляю голову перед пам’яттю тих, хто загинув, з вдячністю звертаюся до тих, хто живе поряд з нами.

Від усього серця бажаю усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

З повагою.
Голова районної ради                                                                                           С.Ф.Панов

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.