14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14.12.2019

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Минають роки після найстрашнішої у світовій історії техногенної катастрофи, але в серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій. Чорнобиль… Біль нашої землі. Скільки б не минуло часу, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи.

Чорнобильський смерч практично торкнувся кожного з нас – хвороби, скалічені долі наших рідних, близьких і зовсім невідомих людей, хто ліквідовував наслідки аварії. Ми у невідплатному боргу перед ними, тож вшановувати маємо постійно, щодня, огорнувши увагою, розумінням, теплом і любов’ю.

З глибокою шаною схиляємо голови перед вами, шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, за ваш подвиг ціною власного здоров’я, за те, що ви стали на шляху сліпої ядерної стихії й тим самим захистили не лише українську землю, а й усе людство від смертельної небезпеки. Велика вам подяка і низький доземний уклін!

Щиро бажаю вам щастя і довгих років життя, благополуччя та добробуту.

Хай назавжди залишиться в минулому і ніколи не повториться жах чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир і спокій!

З повагою.
Голова районної ради                                                                                Сергій Панов