12 березня було проведено LII позачергову сесію Богодухівської районної ради VII скликання

12.03.2020

Районна рада розглянула 7 питань порядку денного з яких по 4-ох питаннях були прийняті відповідні рішення.

Сесія затвердила Програму підтримки фінансування медично-лікарської комісії щодо проведення приписки громадян до призовної дільниці, призову громадян на строкову військову службу, військову службу за контрактом на території Богодухівського району на 2020 рік, звільнила керівників закладів загальної середньої освіти комунальної власності Богодухівської районної ради термін дії контрактів яких завершується та призначила Близнюк Н.А. на посаду директора ГУТЯНСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Внесла зміни до рішення районної ради від 24 грудня 2019 року № 956-VII «Про районний бюджет на 2020 рік» та додатків до нього.

Одне питання було знято з порядку денного та 2 питання не набрали необхідної кількості голосів для їх прийняття – «Про підтримку звернень депутатів Кам’янської районної ради Черкаської області до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів» та «Про звернення до Антимонопольного комітету України та до голови Харківської обласної державної адміністрації щодо правомірності заяв-приєднань до умов договору розподілу природного газу (для побутового споживача) від АТ «Харківгаз».

З проєктами та прийнятими рішеннями, а також з результатами поіменного голосування можна ознайомитися на вебсайті в розділі "Документи".