07 грудня – День місцевого самоврядування

07.12.2019

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад!

Прийміть щирі вітання із професійним святом!

Місцеве самоврядування становить основу будь-якого демократичного суспільства. Саме до вас, в першу чергу, звертаються люди зі своїми потребами. Саме від вашої здатності вирішувати щоденні питання, професіоналізму та відповідальності багато в чому залежить авторитет влади.

Реформа місцевого самоврядування в Україні дає поштовх до успішного самостійного розвитку територій. Ми маємо унікальний шанс, використовуючи здобутки світового демократичного управління, закласти підвалини для стабільного розвитку українського самоврядування.

Але успіх залежить не тільки від компетенції працівників органів місцевого самоврядування, а й від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити виважені підходи до вирішення будь-яких, навіть найскладніших питань.

Бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади району  енергії й наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, втілення найкращих планів і задумів в ім’я становлення справжнього народовладдя.

Нехай ваша професійність та досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку рідної Богодухівщини та нашої держави!

З повагою.
Голова районної ради                                                                                Сергій Панов