Жалобне віче пам’яті захисників України

29.08.2022

Сьогодні, 29 серпня відбулося жалобне віче до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Саме цього дня наприкінці серпня 2014 року в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі.

У заходах взяли участь голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, перший заступник начальника Богодухівської районної військової адміністрації Зоя КИСЬ та заступник начальника Богодухівської військової адміністрації Андрій БЕСЕДІН, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ та інші представники влади.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх захисників, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Відбулося покладання квітів до пам’ятного знаку воїнам, які загинули за незалежність України, а також до Алеї Героїв, які віддали своє життя внаслідок збройної агресії рф проти України на місцевому цвинтарі.

На жаль, право бути незалежними необхідно виборювати. Наш героїчний народ знову зі зброєю в руках відстоює свою свободу, демонструючи мужність, героїзм та бойове братерство.

Вічна пам’ять і шана кожному Герою, який віддав
своє життя за незалежність!
Слава тим, хто зараз боронить нашу країну від російського агресора!