Жалобне віче до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

20.02.2021

Сьогодні, 20 лютого 2021 року наша держава відзначає 7-му річницю трагічних подій на Майдані, вшановує Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. У ці дні згадують тих, хто загинув у боротьбі за кращу Україну – Героїв Небесної Сотні та Героїв, що полягли на Сході нашої країни.

У Богодухові відбулося жалобне віче з нагоди вшанування Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні в якому взяли участь представники Богодухівської районної ради, Богодухівської районної державної адміністрації, Богодухівської територіальної громади, організацій, підприємств, установ та громадськості.

Ці події викарбувалися в наших серцях навічно! Прізвища Героїв, які полягли за ідею вільного та гідного життя назавжди залишаться історією зміцнення української державності та патріотизму.

Кожен українець має пам’ятати, що саме завдяки учасникам подій на Майдані Незалежності, Героям Небесної Сотні ми не втратили державність і маємо шанс щодня ставати кращими!

Тому схиляємо голови перед солдатами, волонтерами, медиками, капеланами, які сьогодні виборюють наше право бути незалежними, наше право бути...

Герої не вмирають! Слава Героям та вічна пам’ять!