Вітання голови районної ради з Днем Українського Добровольця!

14.03.2021

Сьогодні ми відзначаємо свято, яке має надзвичайно яскраве патріотичне забарвлення - День Українського Добровольця. Свято встановлено 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань.

Днем Українського Добровольця визначено 14 березня.

На початку подій на сході країни, у березні 2014 року, мужні сини і доньки ризикуючи власним життям стали на захист територіальної цілісності та незалежності своєї країни.

Сьогодні більшість добровольців вже у формі української армії продовжують захищати рідний край від загарбників. Своєю самовідданою службою і героїчними вчинками доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Шановні добровольці, ми схиляємо голови перед Вашим подвигом і самопожертвою. Висловлюємо щиру вдячність Вашим сім’ям, які проявляють не меншу мужність, чекаючи Вас додому, слугують вам міцним тилом і оберігають ваше життя щирими молитвами.

Я сердечно вітаю Вас та бажаю Миру, витримки, здоров’я Вам та Вашим сім’ям! Нехай жодне серце не зупиниться на полі бою, нехай Богородиця захистить вас від ворожої кулі, а Господь допоможе перемогти у війні.

З повагою до Вас і до Вашого подвигу,
голова районної ради                                                                                          Юрій ЯЦИНА