Вітання голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна з нагоди Міжнародного жіночого дня (8 березня 2021 року)

08.03.2021

Милі й чарівні жінки!
Вітаю із святом ніжності та весни!

Восьме березня асоціюється з приходом пори року, коли перші промені лагідного сонця дарують тепло і надію на краще. У цей прекрасний день усі добрі слова та привітання від чоловіків матерям, подругам, сестрам, бабусям, дружинам, донькам.

Ви завжди захоплюєте, надихаєте, підтримуєте, вражаєте, наповнюючи наші чоловічі серця радістю, щастям, коханням. Без вас, дорогі жінки, світ був би сірим та понурим, саме ви кожного дня своєю чуйністю та щедрістю додаєте яскравих кольорів у повсякденне життя.

Вклоняюся жінкам, яким долею судилося боронити цілісність нашої держави на Сході країни, які не сплять ночами, лікуючи хворих, тим, хто кожного дня приходить у клас до учнів, хто професійно виконує свою справу у всіх галузях, в яких раніше панували лише чоловіки.

Будьте коханими і кохайте! Нехай ваша жіночність розквітає, а доля дарує багато щасливих років. Бажаю, щоб тільки гарний настрій вів вас по життю. Зустрічайте кожен день із блиском в очах, передчуттям радості, впевненістю у майбутньому і душевним спокоєм. Хай у ваших серцях, незважаючи на погоду за вікном, квітне весна.

Любіть життя і не забувайте ні на мить, що ви – прекрасні!

Голова Харківської
обласної ради                                                                               
Артур ТОВМАСЯН