Вітання голови Богодухівської районної ради з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

19.03.2023

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Щиро вітаю вас з нагоди професійного свята!

Ваша щоденна праця завжди була надзвичайно важливою та суспільно необхідною. Адже благополуччя кожної родини, кожного будинку багато в чому залежить від надійності надання послуг, від професіоналізму і відповідальності спеціалістів, які працюють у цій сфері.

В умовах воєнного стану робота працівників ЖКГ стала справжнім подвигом. Часто ризикуючи своїм життям, ви проводили численні ремонти об’єктів критичної інфраструктури, відновлювали постачання електроенергії, води, тепла, газу на територіях, де відбувались бойові дії.

Завдяки вам маємо охайні й чисті вулиці, постійний вивіз ТПВ, доступні та доброякісні побутові послуги. Тобто ті, блага, без яких важко уявити свій побут сучасному суспільству.

Забезпечуючи безперебійну роботу підприємств і організацій та оперативну ліквідацію аварійних ситуацій ви демонстрували справжній героїзм та самовідданість.

Хочу висловити всім вам щиру вдячність за наполегливу працю, за відданість своїй нелегкій, але так необхідній для нас справі.

Бажаю вам та вашим родинам найскорішої Перемоги і Миру, як і всім українцям!

Нехай ваша робота приносить вам матеріальне і моральне задоволення, повагу і шану! І нехай слова вдячності від людей щоденно зігрівають вашу душу!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА