Відбулися урочисті заходи та святковий концерт до Дня весни, краси і любові!

04.03.2021

За доброю традицією зі святом 8 березня приходить і весна. Тому прекрасний весняний настрій, підтриманий яскравим сонячним промінням панував сьогодні, 4 березня, на центральній площі міста Богодухова. Саме тут з нагоди міжнародного жіночого свята всі бажаючі могли пригоститися смачними смаколиками та зігрітися ароматним, запашним чаєм, а також зробити світлину напроти неймовірно квітучої фотозони.

А на імпровізованій сцені жінок Богодухівщини вітали голова районної ради Юрій Яцина, голова районної державної адміністрації Анатолій Рисцов, міський голова Володимир Бєлий. У своєму виступі Юрій Дмитрович передавав щирі слова вітання від Богодухівської районної ради, до якої обрані депутати з Богодухівської, Валківської, Золочівської, Краснокутської, Коломацької громад, від керівництва та депутатів Харківської обласної ради, відзначаючи активну участь жінок у всіх сферах життєдіяльності, їх неоціненний вклад у розвиток району, місцевих територіальних громад і всієї країни. Подякував за те, що Ви, жінки, даруєте життя і виховуєте дітей, даруєте любов. Для всіх жінок звучали щиросердечні побажання теплих сонячних ранків, любові в серці, міцного здоров’я, а найголовніше, - миру на нашій землі, родинного щастя, добробуту, тепла і благополуччя.

Учасників урочистостей привітали чарівною корзиною квітів від керівництва району та міста. А справжнім подарунком для жінок Богодухівщини був святковий концерт, підготовлений творчими колективами Богодухівської громади, що відбувся під бурхливі оплески глядачів. Родзинкою концерту став творчий дарунок - пісенний виступ від голови Богодухівської районної ради Юрія Яцини.

По завершенню святкування жінки, які завітали на свято, отримали солодкі подарунки та гілочку мімози від керівництва району та міста, відчувши державницьку турботу, розуміння, підтримку та отримавши позитивні емоції від яскравої весняної події.

Богодухівська районна рада вітає Вас, чарівні жінки, зі святом і бажає всім міцного здоров’я, радості і гармонії життя, здійснення мрій та усіляких гараздів.

Більше фото