У Богодухівському районі відбулися заходи з нагоди Дня Конституції України

28.06.2022

Саме в цей день, 28 червня 1996 року, був прийнятий Основний Закон нашої держави, який є фундаментом демократичного розвитку українського суспільства. Адже він визнає найціннішим – життя людини, її здоров’я, честь і гідність, надає кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання.

З нагоди важливої і визначної в історії державотворення України дати – Дня Конституції України голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, голова Богодухівської міської ради Володимир БЄЛИЙ разом з заступниками та представниками колективів взяли участь в урочистостях та поклали квіти до погруддя Тараса Григоровича Шевченка.

Сьогодні українці у боротьбі з російським агресором, відстоюючи свою незалежність - є символом стійкості та незламності у прагненні свободи і перемоги. Ми - найхоробріша нація, яка відчуває гордість за свою країну, за її правові основи, що гарантують втілення мрій і сподівань на краще життя у власній державі. Віримо в нашу Перемогу і наш народ! Слава Україні!