Шановні жителі Богодухівського району в складі: Богодухівської, Валківської, Золочівської, Коломацької та Краснокутської громад!

17.04.2021

Від щирого серця вітаю кожного з Вас з чудовим святом – Днем довкілля. Неможливо оминути цей день увагою, адже міста в яких ми живемо неймовірно красиві, мальовничі, щедро наділені природою куточки України, багаті розмаїттям ландшафтів, віковими дібровами, розлогими чорноземами.

Тому, в сучасному розвиненому й повному всіляких новітніх технологій світі, необхідно звертати увагу на те, що природу рідної землі потрібно охороняти.

Люди, пам’ятаймо! Життя на Землі крихке й потребує постійної уваги та підтримки. І незважаючи на те, що на рівні держави створено безліч служб для охорони довкілля, задаймо собі питання, щоб замислитися: «А що я особисто роблю для того, аби зберегти довкілля для прийдешніх молодих поколінь?».

Всім працівникам служб охорони довкілля зичу міцного здоров’я, добробуту і великих успіхів у нелегкій праці зі збереження та оздоровлення навколишнього середовища. Нехай кожна почата справа закінчується успіхом, а вдома завжди чекають дружні та міцні родини.

Голова районної ради                                                                                Юрій ЯЦИНА