Шановні земляки, шановні валківчани та всі, для кого Валківська земля стала тимчасовим прихистком!

16.09.2022

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня міста!

День міста – це особливе свято для всіх, хто тут народився і виріс, місто де пройшли твої щасливі моменти життя, які назавжди залишаться в пам’яті і серці. Усі досягнення, якими багате місто та громада, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів!

Сьогодні День міста зовсім не таке свято, яке мало б бути. Адже несе в собі біль, смуток і сльози за рідних і близьких чиї життя забрала війна. Вони назавжди залишаться в нашій пам’ְְяті і наших серцях.

У цей непростий для нашої держави час, коли триває повномасштабна війна  з російськими окупантами  нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати спільні погляди і разом досягати бажаних цілей.

Від імені депутатського корпусу Богодухівської районної ради, від виконавчого апарату районної ради та від себе особиcто висловлюю вдячність усім жителям та волонтерам Валківської громади за небайдужість до долі рідного міста, за любов і вірність своїй маленькій батьківщині, усім хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще надаючи необхідну допомогу і наближаючи нашу перемогу.

Бажаю всім валківчанам миру, щастя і добра! Нехай кожна ваша мрія втілюється у життя, місто росте і розвивається, радість та любов живуть в кожній родині. Вірю, що попереду нас чекає омріяна Перемога, яку ми зустрінемо під мирним небом на українській квітучій землі!

З повагою, шаною і вдячністю до Вас,
Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА