Шановні залізничники, ветерани залізничного транспорту та всі, хто вносить свій посильний вклад у розвиток і загальну діяльність залізничної галузі!

04.11.2022

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем залізничника!

Українська залізниця завжди займала важливе стратегічне значення в транспортній інфраструктурі району та країни, а  з початком повномасшатбного вторгнення рф вона стала ще більш затребуваною, як для соціально-економічного так і для військового забезпечення держави.  Від технічного стану та ефективної експлуатації залізничних шляхів залежить безперебійне сполучення між регіонами України та зарубіжжя, доставка пасажирів та вантажів, розвиток економіки.

На залізниці завжди працювали висококваліфіковані фахівці, справжні професіонали. Сьогодні ми вшановуємо вашу нелегку, але таку потрібну суспільству працю. Адже за вашої участі здійснюються не лише пасажирські перевезення, а й будуються комфортабельні автомагістралі європейського зразка, зводяться мости, перевозяться вантажі господарського призначення, здійснюються потужні соціальні проекти.

Бажаю всім вам миру і добробуту, міцного здоров’я і родинного щастя, оптимізму, злагоди, нових професійних здобутків. Нехай на всіх життєвих і професійних перехрестях вас супроводжує тільки зелене світло.

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА