Шановні учасники освітнього процесу – учні, вчителі, батьки! Дорогі випускники!

02.06.2023

Щиро вітаю від імені депутатів Богодухівської районної ради та виконавчого апарату всіх Вас із закінченням навчального року!

Цей навчальний рік був дуже складний для всіх нас. Жахіття війни позбавили наших дітей можливості нормально навчатись, спілкуватись з однолітками, здобувати нові знання. Нам спільно довелося долати такий освітній досвід, що з'явився в Україні і світі зовсім недавно, але вже встиг отримати своє місце в педагогічному середовищі - це навчання з використанням дистанційних технологій. Він показав багато чого, але головний меседж: вчителі, учні і їх батьки є справжніми партнерами у такому важливому процесі – процесі навчання.

Останній шкільний дзвінок для кожного лунає по-різному. Для тих учнів, кому належить ще продовжити шкільне навчання, він радісно сповіщає про початок літніх канікул. Тож від усього серця бажаю всім діткам гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

Одинадцятикласникам Богодухівського району останній шкільний дзвоник і справді є останній, залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Хочу подякувати вчителям за натхненну роботу, терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які віддавали своїм вихованцям, за те, що успішно справилися із новими викликами освіти.

Вітаю батьків наших учнів, які разом зі своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях. Вдячний Вам за розуміння та підтримку під час дистанційного навчання.

Щиро бажаю всім здоров’я і добра, світлих і щасливих життєвих доріг, здійснення мрій і планів!

З повагою, шаною до всіх Вас,
Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА