Шановні депутати та мешканці Богодухівського району у складі Богодухівської, Коломацької, Краснокутської, Валківської та Золочівської громад!

18.02.2021

За результатами проведення пленарного засідання V сесії районної ради, підтримуючи ініціативу депутата районної ради Курило Т.М., звертаємося до Вас з проханням надання посильної матеріальної допомоги родині Іванченко Наталії Олексіївни, яка 09 лютого 2021 року постраждала в результаті надзвичайної ситуації (пожежі).

Наталія Олексіївна, 1971 р.н., жителька с. Мойка. Наразі всі члени сім’ї опинилися в критичній ситуації, адже пожежа знищила все: житловий будинок, речі повсякденного вжитку, меблі, особисті речі, всі документи, продукти харчування та ін.

Будинок для проживання непридатний, залишилася лише літня кухня в якій згорів дах, відповідно його також необхідно відбудовувати, що потребує чималих фінансових вкладень.

Просимо відгукнутися на чуже лихо, яке спіткало родину Іванченків та надати любу допомогу: фінансову, продуктову, будівельні матеріали та ін.

Реквізити рахунку Приват Банк: 5168745607926240 – Іванченко Наталія Олексіївна.

Щиро дякуємо за допомогу та впевнені, що разом зможемо допомогти прекрасній родині!