Шановні депутати Богодухівської районної ради VІІ та VІІІ скликань!

15.03.2021

Нагадуємо про обов’язок подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Зазначену декларацію необхідно подати до 31 березня 2021 року шляхом заповнення її на офіційному веб-сайті Національного агенства з питань запобігання корупції.

На сайті Національного агенства з питань запобігання корупції для суб’єктів декларування розміщенні роз’яснення щодо заповнення декларацій та інша корисна інформація, яка стане в нагоді при заповненні декларації.

Ознайомитися з роз’ясненням щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю (подання декларацій та повідомлень про суттєві зміни в майновому стані) можливо за посиланням: https://bit.ly/2YZpfrc.

Технічна допомога по роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування: +38(044) 200-06-94, e-mail: support@nazk.gov.ua.

Звертаємо Вашу увагу, що суб’єкт декларування несе персональну відповідальність за неподання або не своєчасне подання е-декларації.