Селекторна нарада Харківської обласної ради з питання «Про порядок впровадження у 2016 році міні-проектів – переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє»

22.04.2016

22 квітня 2016 року по обласній системі міжвідомчого зв’язку була проведена селекторна нарада Харківської обласної ради з питання «Про порядок впровадження у 2016 році міні-проектів – переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». Нарада пройшла під головуванням заступника голови Конкурсного комітету Харківської обласної ради Немикіної Л.П.

В 2016 році переможцями конкурсу в Богодухівському районі стали 20 міні-проектів по трьом номінаціям: І. «Енергоефективність та енергозбереження» – 12 міні-іпроектів; ІІ. «Чисте довкілля – 3 міні проекта; ІІІ. «Добробут громад» - 5 міні-проектів.

У селекторній нараді взяли участь голова Богодухівської районної ради Панов С.Ф., керівники органів місцевого самоврядування місцевих рад, представники громадських організацій та ініціативних груп – переможців конкурсу. З ретельним аналізом цьогорічних проектів, акцентувавши увагу на їх перевагах та недоліках, перед присутніми виступила начальник відділу міжнародних та міжрегіональних зв’язків, моніторингу проектів та програм Харківської обласної ради Камаса М.В. Член секретаріату Конкурсного комітету Пронькіна Г.М. розповіла присутнім про терміни реалізації міні-проектів, надала роз’яснення щодо подальших дій. Перед присутніми з відповідними роз’ясненнями виступила Костянко В.В. – заступник начальника ГУ Державної казначейської служби України в Харківській області з обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів.

Під час селекторної наради було зазначено, що субвенція з обласного бюджету на реалізацію міні-проектів буде надана обласною радою тільки після співфінансування з місцевих бюджетів. Слід вказати, що рішенням VІ сесії VІІ скликання Богодухівської районної ради № 117 – VІІ «Про внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2016 рік» для фінансування переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» були виділені кошти в сумі 500, 61 тис. грн.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.