Розширена міжвідомча нарада щодо організації перевезення і транспортного сполучення у Богодухівському районі

03.03.2021

03 березня голова районної ради Юрій Яцина, заступник голови районної ради Руслан Світличний, голова постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності та розвитку підприємництва Василь Сухина та юристконсульт Ірина Ємельяненко взяли участь у розширеній міжвідомчій робочій нараді разом із головою районної державної адміністрації Анатолієм Рисцовим, заступниками міських , селищних рад, перевізниками АТП, перевізниками, фахівцями райдержадміністрації та представниками громадських організацій з питання перевезення пасажирів на автобусних маршрутах на території укрупненого Богодухівського району.

В своєму виступі Юрій Яцина акцентував увагу на трьох основних проблемах пасажироперевезень, які постали на сьогоднішній день. Це питання міжміського транспортного сполучення в укрупненому районі, питання якості доріг, пільгового перевезення та можливих шляхах і механізмах їх вирішення.

Також було обговорено проблемні питання пасажирських перевезень на міських маршрутах загального користування у громадах.

За результатами проведеної наради було узгоджено домовленість про вивчення доцільності запровадження маршрутів Валки-Богодухів, Золочів-Богодухів, ремонту доріг місцевого значення, звернень районної ради до вищих органів влади та дорожньо-ремонтних служб. Вирішено також через 2 тижні повторно провести нараду з цього питання на підставі конкретних аналітичних, економічних, логістичних, фінансових і організаційних пропозицій місцевих територіальних громад Богодухівського району.