Робочі візити керівництва Харківської області до Богодухівського району

22.02.2021

19 лютого голова районної ради Юрій Яцина взяв участь у робочому візиті голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна та заступника голови Харківської обласної ради Тетяни Біловол, які відвідали Богодухівський район з метою з’ясування проблемних питань низки закладів освітньої, медичної та соціальної сфер.

Керівництво області відвідали КЗ «Богодухівська спеціальна школа» Харківської обласної ради в якому ознайомилися з умовами проживання та навчання дітей з особливими освітніми потребами, відвідали КНП «Богодухівська центральна районна лікарня» Богодухівської міської ради, де оглянувши приміщення, обговорили з керівництвом та персоналом проблемні питання комунального підприємства.

Також голова Харківської обласної ради Артур Товмасян ознайомився з роботою низки освітянських закладів, зокрема, з підготовкою школи в с. Губарівка та її готовністю до відкриття в новому навчальному 2021 році, роботою медичного фахового коледжу, психоневрологічного інтернату, дитячого-будинку інтернату для дітей з інвалідністю, та геріатричного пансіонату.

Спілкуючись з місцевими жителями, працівниками та керівниками установ і закладів району Артур Товмасян запевнив, що виїзди до громад будуть продовжуватися і мешканці можуть бути впевненими, що їх потреби та пропозиції обов’язково будуть враховані.

Окрім того, 20 лютого з робочим візитом Богодухівський район відвідала голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук.

Разом з керівниками району та громад Юрієм Яциною, Анатолієм Рисцовим, Володимиром Бєлим, Валерієм Скрипніченком та Андрієм Андрєєвим Айна Тимчук відвідала історичні пам’ятки архітектури: Шарівську садибу – Палац Кенінга (палацово-парковий комплекс Шарівський) у сел. Шарівка та палацово-парковий комплекс «Старомерчанський» (Палац Шидловських) у сел. Старий Мерчик.

Оглянувши прекрасні пам’ятки архітектури Айна Тимчук порушила важливе питання щодо залучення бюджетних коштів та інвестицій для проведення аварійно-відновлювальних невідкладних робіт у сел. Шарівка та консервації в сел. Старий Мерчик палацу Шидловських.

Фото Харківської обласної ради