Привітання голови Богодухівської районної ради з нагоди Дня захисників і захисниць України

14.10.2022

Шановні жителі Богодухівського району!

14 жовтня для України є символічною датою. У цей день ми відзначаємо відразу три свята, які є значними для нашої країни. День захисника України, Покрова Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителем українського воїнства в різні часи, та День українського козацтва.

Під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

Сьогодні усі свідомі українці віддають данину шани і поваги тим, хто за майбутнє своєї країни віддали найцінніше - власне життя та здоров’я. Славимо та прославляємо хоробрість та мужність сучасних Героїв, що перебувають нині на передовій захисту держави - захисників української землі!

Висловлюю сердечну подяку кожному, хто проявив героїзм, справжній український бойовий дух під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. На вашій сміливості, відданості та небайдужості тримається надія всього нашого народу на мирне небо.

Нехай щирі молитви піднесені в цей день до Пресвятої Богородиці вбережуть усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини. Бажаю нашим героям міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

Голова Богодухівської районної ради
Юрій ЯЦИНА