Привітали ветерана зі 100-літнім ювілеєм

26.07.2021

Сьогодні, 26 липня житель села Губарівка Богодухівського району, ветеран Другої світової війни СУПРУН ПАВЛО ВАСИЛЬОВИЧ святкує 100-літній ювілей.

Щоб привітати ювіляра, до його оселі завітали заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ, голова Богодухівської районної організації ветеранів України Надія ПОЧИНОК.

Гості вручили ветерану квіти та подарунки. А також висловили вдячність ювіляру за його добросовісну, невтомну працю, виховання дітей, онуків та правнуків і за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі, порядності. Побажали міцного здоров'я, благополуччя, довгих років у хорошому настрої, родинного затишку, шани, радості й турботи від рідних.

СУПРУН ПАВЛО ВАСИЛЬОВИЧ, 26.07.1921 року народження, народився в селі Губарівка Богодухівського району Харківської області. На початок війни служив на кордоні з Фінляндією, куди був призваний у жовтні 1940 року. Під час Другої світової жодного разу не був поранений. Брав участь у визволенні Білорусії, день Перемоги зустрів на кордоні з Польщею у Біловіжській Пущі. Після війни все життя пропрацював у колгоспі механізатором, разом з дружиною народили і виховали п’ятьох дітей.