Проведено засідання постійних депутатських комісій

17.02.2021

17 лютого відбулося засідання постійних депутатських комісій з питань бюджету, з політико-правових питань, депутатської діяльності та місцевого самоврядування та з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства.

У процесі засідання депутати розглянули 25 питань порядку денного V чергової сесії Богодухівської районної ради, відпрацювали і погодили відповідні проекти рішень та винесли їх на розгляд пленарного засідання, яке відбудеться 18 лютого 2021 року.

За ініціативою голови районної ради Юрія Яцини було винесено на розгляд сесії проект Програми розвитку місцевого самоврядування в Богодухівському районі на 2021-2025 роки, з метою забезпечення активної діяльності районної ради, як органу місцевого самоврядування субрегіонального рівня в межах повноважень.

За пропозицією депутата Сергія Тризни включено до порядку денного сесії питання «Про виконання Програми соціального захисту населення Богодухівського району на 2020 рік» та «Про виконання Цільової соціальної програми «Молодь Богодухівщини» у Богодухівському районі на 2020 рік.

Детально з проектами рішень можна ознайомитися на вебсайті Богодухівської районної ради, в розділі «Документи».

Більше фото