Покладання квітів з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14.12.2020

Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Біль і мужність Чорнобиля сповнює наші серця тривогою та неспокоєм. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів цієї трагедії і подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Ми маємо зробити все, щоб у майбутньому подібні катастрофи ніколи не повторювались, а пам’ять про цих людей жила у наших серцях.

14 грудня, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС голова районної ради Юрій Яцина, голова райдержадміністрації Анатолій Рисцов, міський голова Володимир Бєлий та представники ГО СОЮЗ ЧОРНОБИЛЬ БОГОДУХІВЩИНИ взяли участь у покладанні квітів до пам’ятного знаку.

Керівники району висловили свою глибоку шану та вдячність за героїзм кожного учасника цієї страшної техногенної катастрофи, за силу та мужність яку довелося щомиті проявляти, розуміючи всю відповідальність за життя народу. Саме такими вчинками формується сильна та незалежна нація!

Завжди пам’ятаємо, вшановуємо та підтримуємо!