Підтримуючи вимоги громад

12.01.2021

Реагуючи на чисельні звернення та акції протестів громадян територіальних громад Богодухівського району, в зв’язку з підвищеннями цін на газ, транспортування газу, відміну пільгового тарифу на перші 100 кВт/год електроенергії, Богодухівська районна рада, як орган місцевого самоврядування субрегіонального рівня, який саме і представляє спільні інтереси територіальних громад не могла бути осторонь вимог та прохань людей.

Беручи до уваги скрутне фінансове становище більшої частини населення, пандемію COVID-19, скорочення робочих місць органів місцевого самоврядування, державної влади та інших зрозуміло, що чергове підняття тарифів на житлово-комунальні послуги призведе до значного фінансового зубожіння населення.

Тому сьогодні, 12 січня, головою районної ради Юрієм Яциною було проведено спільне засідання з депутатами від всіх політичних партій представлених в районній раді та профільних постійних депутатських комісій. В процесі обговорення депутатами було напрацьовано звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та житлово-комунальних послуг з проханням переглянути та відмінити підвищення тарифів, які було введено в дію з 01 січня 2021 року. (Текст звернення додається).

Звернення щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги

Звернення щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги