НАГОРОДЖЕННЯ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

14.10.2022

14 жовтня, у День захисників і захисниць України та Покрови Пресвятої Богородиці – ми вітаємо всіх чоловіків, а також жінок, які стоять на захисті нашої Батьківщини. Ці знаменні дати нерозривно пов’язані між собою, символізують зв'язок поколінь,  давню історичну традицію, а тому особливо шануються українцями.

Впродовж широкомасштабної воєнної агресії російської федерації проти України ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють мужні українські військові.

З нагоди Дня захисників і захисниць України, заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ спільно з начальником Богодухівської РВА Анатолієм РИСЦОВИМ, першим заступником начальника Богодухівської РВА Зоєю КИСЬ подякували військовослужбовцям та відзначили грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків, високий патріотизм, ініціативу, наполегливість та відданість присязі українському народові.

Звертаючись з вітальними словами до захисників України, заступник голови Богодухівської районної ради  Руслан СВІТЛИЧНИЙ подякував всім воїнам за патріотичну позицію, мужність, відвагу та побажав всім міцного здоров'я, злагоди, миру та Божого благословення. Також привітав усіх присутніх зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, побажав добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині.