Оголошено конкурс з відбору експерта для проведення незалежної оцінки будівлі лікарняного корпусу за адресою: м. Богодухів, площа Свято-Духівська, 7

04.05.2016

Богодухівська районна рада оголошує конкурс з відбору експерта для проведення незалежної оцінки будівлі лікарняного корпусу центральної районної лікарні, що розташована за адресою: м. Богодухів, площа Свято-Духівська, 7, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району.

Конкурс відбудуться 24 травня 2016 року о 14.00 в приміщенні районної ради. Документи приймаються до 20 травня 2016 року включно. Термін виконання робіт по оцінці будівлі складає не більше 30 календарних днів.

Претенденти подають до органу приватизації конкурсну документацію в запечатаному конверті з їх описом, а саме:

  • заяву за встановленою формою;
  • засвідчені, згідно діючого законодавства, копії установчих документів претендента;
  • копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна;
  • письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна , завірені їх особистими підписами;
  • копія сертифіката суб’єкта оціночної діяльності виданого претенденту Фондом державного майна України;
  • інформацію про претендента (документ, який містить відомості про претендента що до його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі тощо).

Конкурсна пропозиція претендента подається у окремо запечатаному конверті, і має містити пропозицію щодо вартості та строків виконання робіт, а також калькуляцію витрат, пов’язаних з виконанням робіт.

Додаткова умова конкурсу: Оплата робіт з визначення незалежної оцінки об’єкта проводиться після його продажу. Документи надсилати за адресою: Богодухівська районна рада, пл. Свято-Духівська, 2, м. Богодухів, Харківська обл., 62103. Телефон для довідок: 3-40-19, 3-01-64.

Додати новий коментар

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.