Керівники Богодухівського району вшанували, підтримали і відзначили працівників ДСНС з нагоди Дня рятівника

17.09.2022

17-го вересня в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято тих, хто допомагає в небезпечних ситуаціях і рятує життя людей.

Привітали представників районного державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Х/о з професійним святом голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА, заступник голови Богодухівської районної ради Руслан СВІТЛИЧНИЙ, начальник Богодухівської РВА Анатолій РИСЦОВ, заступник начальника РВА Зоя КИСЬ, Богодухівський міський голова Володимир БЄЛИЙ, секретар Богодухівської міської ради Рамаз ГАМБАРАШВІЛІ.

«Дякую за врятовані життя, за вашу мужність і самовідданість. За те, що там, де потрібна допомога, ви завжди є першими. Дякую вашим батькам, дружинам, дітям, які кожного разу проводжають вас на роботу з тривогою. Хай оберігає вас і ваші сім’ї Господь. Бажаю вам міцного здоров’я, добра, миру та найскорішої Перемоги над ворогом» - побажав голова Богодухівської районної ради Юрій ЯЦИНА.

Крім того, за сумлінне виконання обов‘язків, високий професіоналізм, багаторічну працю, вагомий внесок в справу забезпечення цивільного захисту, захисту населення від пожеж та інших надзвичайних подій на території Богодухівського району,  високий рівень професійної майстерності, з нагоди професійного свята кращих рятівників нагороджено спільними Почесними грамотами Богодухівської районної ради, Богодухівської районної державної адміністрації та Грамотами міської ради.